Financieel Management voor MKB'ers en ZZP'ers.

De training start op vrijdag 18 oktober 2024!  

Financieel Management voor MKB'ers en ZZP'ers.

Je verstaat jouw beroep uitstekend! Echter op financieel gebied heb je het gevoel dat jouw kennis weleens tekort schiet. Zijferz streeft ernaar om met deze tweedaagse training jouw financieel bewustzijn als ondernemer te versterken! Tijdens de training wordt gericht aandacht besteed aan diverse financiële thema's die in de praktijk van het ondernemerschap regelmatig voor uitdagingen zorgen. Op een inspirerende en interactieve wijze zorgen wij ervoor dat je na de training nog beter financieel "in-control" bent. Daarnaast streven wij ernaar dat je een meer bedreven gesprekspartner bent in het gesprek met jouw accountant en de bank. 

 

Welke thema's komen in de training aan bod?

Tijdens de twee trainingsdagen bespreken wij acht belangrijke thema's met als doel om je financiële inzicht in jouw onderneming te laten groeien.

  De financiële setting van de onderneming.

  Kengetallenanalyse van de onderneming.

  Ondernemersdilemma’s uit de praktijk.  

  Waardebepaling van de onderneming.

  Cost accounting.

  De financiering van uw onderneming.

  De begroting.

  De ondernemer in control.

  "Financieel Management is niet alleen een taak, het is een sleutel tot het ontgrendelen van het volledige potentieel van jouw onderneming!". 

  Wij nemen de ruimte voor jouw praktijkdilemma's!

  Na inschrijving ontvang je een inputformulier. Op dit formulier kan je je eigen vragenstukken en/of dilemma's kwijt. Vervolgens maken wij een koppeling naar de 8 thema's.

  Tijdens de training komen jouw vragen en dillema's aan bod. 

   

  Praktische informatie.

  Trainingsdagen: vrijdag 18 oktober en vrijdag 1 november 2024.

  Tijd: 9.30 uur -17.00 uur. Inclusief lunch van 12.30 uur tot 13.30 uur en koffie, thee, water tijdens de break in de ochtend en middag.

  Groepsgrootte: minimaal 6 tot maximaal 10 ondernemers. Training start bij 6 deelnemers.

  Lesmateriaal: map met informatie over de 8 thema's, casussen en opdrachten, afdruk van de gebruikte PowerPoints.

  Inschrijven: middels inschrijfformulier. Na inschrijving ontvang je een factuur en een inputformulier waar je je vragen en eigen praktijkdilemma's op kan invullen

  Aanbod: vier keer per jaar in de maanden maart, juni, september en december.

  Investering: € 695 excl. 21% btw. Neem een collega, kennis of vriend mee! Kom met z’n tweeën en ontvang ieder een reductie op de training van 20%.

  Locatie: Het Anker, Voorstraat 74, Katwijk

  Parkeren: vrij parkeren op het terrein van de Hervormde Kerk aan de overkant van Het Anker.

  Schrijf je in en investeer in jezelf en je onderneming. Samen bouwen we aan een sterke financiële basis!

  Eén van je trainers is drs. Hans Bos. Hans heeft na zijn bedrijfseconomische opleiding aan de Erasmus Universiteit niet alleen gekozen voor het onderwijs maar is daarnaast ook als klankbord door veel ondernemers geraadpleegd op financieel gebied. Het jarenlang geven van financieel onderwijs wordt door hem tot op de dag van vandaag niet alleen verzorgd voor zijn eigen onderneming maar ook aan de Rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden. Het geven van financieel onderwijs leidt daarom met de praktijkervaring tot veel toegevoegde waarde voor de deelnemers aan zijn trainingen, cursussen en opleidingen. Het doel daarbij is met veel enthousiasme, passie, betrokkenheid en professionaliteit de stof over te brengen.