Over ons

De oprichters hebben hun sporen ruimschoots verdiend binnen het Middelbaar, Hoger en Universitair onderwijs én het particuliere onderwijs. Met hun enorme netwerk van docenten, delen zij hun filosofie en kennis om jou de beste opleiding te bieden.

Hans Bos heeft als oprichter van Hogeschool NIFA jarenlang het gezicht van het particuliere financiële onderwijs in de regio Leiden en Bollenstreek bepaald. Peter was al betrokken als docent vanaf de beginjaren. Beide heren hebben een grote regionale bekendheid, wat betekent dat we altijd kunnen beschikken over docenten met dezelfde filosofie als die van ons.

Onze opleidingen zijn praktijkgericht en interactief, zodat je direct aan de slag kunt in de financiële wereld. Wij geloven dat educatie de sleutel is tot succes en daarom zijn wij er om jou te ondersteunen in je carrière. Investeer in jezelf en vraag vandaag nog een adviesgesprek aan bij ZIJFERZ voor een opleiding die bij jou past.

Waar staan wij voor?

Persoonlijke betrokkenheid

Bij ons staat persoonlijke betrokkenheid centraal. Wij geloven dat dit de basis vormt voor een succesvolle leeromgeving. Wij zijn gepassioneerd en gedreven om jou de kennis en vaardigheden bij te brengen die je nodig hebt in de financiële wereld.

Professionaliteit

Professionaliteit is een ander kernbegrip van ons financiële onderwijs. Onze docenten hebben jarenlange ervaring en geven hun kennis met veel enthousiasme door aan jou. Wij zijn er trots op dat onze studenten uitstekend worden voorbereid op hun toekomstige carrière.

Passie

Maar bovenal is er de passie voor het vak. Wij zijn gepassioneerd over het delen van onze kennis en het helpen van studenten bij het behalen van hun doelen. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde student met wie wij persoonlijk betrokken zijn. Samen gaan we aan de slag om jouw potentieel te benutten en je te helpen groeien in de financiële wereld.

 

Kies voor ons financiële onderwijs waarin persoonlijke betrokkenheid, professionaliteit en passie de belangrijke pijlers zijn.