Onze partners.

Bij ZIJFERZ zijn we meer dan alleen een opleider. Wij zijn een gemeenschap die zich richt op het creëren van verwantschap tussen opleiden, de accountancy- en administratiebranche en onze (toekomstige) cursisten. Onze visie gaat verder dan alleen financieel onderwijs, omdat we geloven dat een sterke gemeenschap indirect voordelen oplevert voor iedereen.

Na de overname van Hogeschool Nifa in 2018, voelden we de behoefte om terug te keren naar ons regionale karakter en om ons te richten op meer dan alleen opleiden. We willen een platform bieden waar bedrijven en toekomstige cursisten elkaar kunnen vinden en waarbij ons onderwijs nog beter aansluit op de behoeften van de arbeidsmarkt.

Met onze website bieden we bedrijven de mogelijkheid om vacatures te plaatsen, waardoor onze (toekomstige) cursisten nog makkelijker en vertrouwder kunnen solliciteren. Maar niet alleen bedrijven, ook onze cursisten kunnen in de ‘etalage’ worden gezet, zodat zij zichzelf nog beter kunnen profileren.

We willen een community van opleiden, vraag naar en aanbod van werk in de accountancy- en administratiebranche creëren, waarbij sociale media een belangrijke rol spelen. We zijn ervan overtuigd dat door deze manier van werken, iedereen kan profiteren van elkaars kennis en ervaring.

Bij ZIJFERZ ben je welkom, of je nu op zoek bent naar een opleiding of op zoek bent naar nieuwe medewerkers voor je bedrijf. Wij geloven dat door samen te werken, we sterker staan.